Entreprenørarbejde af erfaren entreprenør

Brokkedal Landbrug og Maskinstation i Grenå er entreprenør og udfører entreprenørarbejde for andre entreprenører samt for blandt andet private, håndværksmestre, anlægsgartnere og kommuner. Vi kan udføre entreprenørarbejde og nedbrydning for en entreprenør eller enhver anden kunde i store dele af Danmark herunder i blandt andet Ebeltoft og Randers.

Vi tilbyder alle former for entreprenørarbejde

Vi laver alle former for entreprenørarbejde, og det kan være alt fra nedbrydning og sortering af byggematerialer til gravearbejde, kloakering og dræning. Vi har som entreprenør vores egen moderne maskinpark, der er udstyret med den nyeste teknik. Det betyder, at vi kan løse alt entreprenørarbejde hurtigt og professionelt.

Vi lægger vægt på, at vi skal tilbyde en konkurrencedygtig pris, når vi er ude som entreprenør. Du kan vælge at benytte os som entreprenør, hvor du lejer maskiner med fører, eller du kan selv varetage arbejde, hvis du lejer maskiner uden chauffør. Du kan finde vores maskiner her på hjemmesiden.

Vi har vores eget værksted, således vi selv kan stå for alle former for reparation og vedligeholdelse af vores maskiner. Derved kan du være sikker på, at vores maskiner altid er effektive og velholdte. Vi tilbyder også vedligeholdelse og reparation af kundernes egne maskiner som for eksempel entreprenørmaskiner, traktorer og lastbiler.

Kontakt din entreprenør for at få flere oplysninger

Du kan kontakte os hos Brokkedal Landbrug og Maskinstation, hvis du ønsker flere oplysninger om entreprenørarbejde og leje af maskiner. Du kan ringe til os på telefon 40 29 60 39 for at aftale nærmere. Du kan også sende en e-mail til os på brokkedal@mail.dk.​

Kontakt os her

Vi er altid klar med et godt tilbud​. Du kan ringe på 40 29 60 39 eller skrive via nedestående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brokkedal Landbrug/Maskinstation I/S • Brokkedalvej 14 • 8500 Grenå • Tlf: 40 29 60 39 • E-mail: brokkedal@mail.dk • CVR: 29354928